Ska du på semester eller affärsresa och letar efter ett hotell i Linköping? I Linköping finns det mycket att göra och se. Ett självklart alternativ för mig är att åka ut till Roxen och avnjuta naturen. Eller att springa ett varv eller två ute i naturen i Vidingsjö motioncenter.

Om man är intresserad av hur själva staden Linköping ser ut så är det ett måste att ta en promenad längs Stångån och avnjuta området. Gamla Linköping är också ett populärt turist mål, eller varför inte avnjuta en kaffe på Stora Torget vid Stora Hotellet i Linköping.
Något som jag tycker att man ska ha nära när man väljer sitt hotell Linköping är Domkyrkan. Om ditt hotell är i närheten av Domkyrkan så är det i princip omöjligt att inte hitta tillbaka, hur vilse du än går! Linköping är nämligen mer eller mindre helt platt, det ligger på den berömda Östgötaslätten. Med sina 109 meter så ser du den var du än går!

Det finns många sevärdigheter och attraktioner som man borde ha i närheten av sitt hotell i Linköping. Jag gillar personligen att besöka Linköpings universitet i Ryd eller att gå  till vårt fina Stadsbiblioteket.

Är du ute efter uteliv och nattklubbar så rekommenderar jag området runt Ågatan. Där samsas i princip alla Linköpingskrogar om de partysugna Linköpingsborna! På dag tid så kan du avnjuta god mat på till exempel Gulan som serverar klassisk svensk husmanskost.

Har ni mer tips på vad man kan göra i Linköping och vilka hotell ni har bott på. Fyll på i kommentarerna! Vi på Hotellguiden uppskattar alla slags tips ni kan komma med inom vårt specialområde – hotell!