När man väljer ut konferenslokaler i Stockholm så finns det ett par faktorer som man bör ta i beaktning. Till att böjra men så ska man reda ut vart i Stockholm som det är läpmlighast att konfenslokalen befinner sig?

För att kunna reda ut det så bör man veta vilket område som man vill befinna sig i huvudstaden Stockholm. Södermalm och Östermalm är väldigt poplärt område för konferenslokaler. Östermalm är ett ypperligt exempel med sin närhet till staden, natur och affärsdistriketn i Stockholm. På Södermalm
så har man man området SoFo (akronym för South of Folkungagatan), som anses vara väldigt populärt och anspelar på den berömda stadsdelen (SoHo, South of Houston Street, på Manhattan.) i den betyldigt större staden New York, SoHo, South of Houston Street. Vidare så finns Slussen och Gamla stan i närheten. Även Sverige regeringskvarter med Riksdagen finns att beskåda för den som är intresserad vilket skulle passa bra om man har en konferens med utländska affärsmän.

Även i Globenområdet så finns det många konferensrum att välja mellan, faktiskt så finns några av de bästa konferenslokaler Stockholm i detta område. Globenområdet ligger i Johanneshov och gränsar till Nynäsvägen, Sandstuparken och Arenavägen. Kända byggnader här är den uppenbara Globen och även Hovet. Quality Hotel Globe har erbjuder flera konferenslokaler i Stockholm, som ligger vägg i vägg med Globen. Så tänkt till innan du väljer ut vilket konferensrum eller konferenslokal du ska välja. Man kan säga som mäklarna brukar säga; det handlar om läget!