En till post om boende i huvudstaden!

Att resa till Sveriges huvudstad är som att åka till en annan storstad i Europa eftersom den innehåller allt man kan tänka sig vare sig det gäller shopping, nöjen eller sevärdheter. Skall man se mycket av staden och få en riktig upplevelse så bör man stanna några dagar, så att man har tid att ta sig runt samtidigt som man kan koppla av på ett bra närliggande hotell som ligger hyggligt centralt vilket är viktigt. Ett bra läge på hotell i Stockholm city är en plats där man skall vara mest och inte då behöver resa så mycket så beroende på vad du skall göra så väljer vi då plats och som ligger nära till stan.

Innerstaden eller Vasastaden är den mest centrala punkten i Stockholm och vart man än går så kan man se hotell när man promenerar längs gatorna. Precis som i alla andra städer så är vissa bättre än andra och det kan vara svårt att välja när man kommer direkt från gatan så därför så är det bästa att du bokar innan du åker.

Gamla stan är precis som det låter, den gamla staden där många vackra hotell i Stockholm city finns i äldre samt även modern stil där vissa platser har även fin utsikt. Södermalm där Slussen finns och många världskända kedjor finns har många hotell med sjöutsikt där man kan få ett bra hotell i Stockholm City där det är närma till allting runt omkring.

Djurgården är känd för sitt nöjesfält Gröna Lund och så klart Skansen, och området är en av den största turist platsen i Stockholm. Där finns även många populära museer som vasamuset etc. så skall man åka som en riktig turist så är ett fint boende vid Djurgården en perfekt plats för er. Slottet och andra sevärdheter som kryssningar med mera finns även i närheten så det är helt klart en bra plats för den riktige turisten som vill se Stockholm.

Egentligen så kan man välja ett hotell i Stockholm city var som helst eftersom det finns kommunikationer med bussar, taxi och tunnelbana överallt. Men skall man bara vara på en plats så välj något i närheten och gillar man lite lyx så välj ett bra ställe i Stockholm där ni kan även få en bra utsikt och även äta riktigt gott, då kommer ni tillbaka hem med ett leende på läpparna och resan blir oförglömlig.

Tack för att du läste!